Pauel odustao i od štafete 4x100

Izvor: RTS, 01.Sep.2011, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauel odustao i od štafete 4x100

Bivši svetski rekorder na 100 metara Jamajčanin Asafa Pauel odustao je od učešća u trci na 4x100 metara na prvenstvu sveta u Daegu, jer se nije dovoljno oporavio od povrede prepona.

Njegov menadžer Pol Dojl rekao je za Asošiejted pres da "bi bio preveliki rizik" za tim Jamajke ukoliko bi Pauel bio primoran da se povuče tokom trke u kojoj je ta zemlja favorit za osvajanje zlatne medalje.

"Pauelu je potrebno još nekoliko dana kako bi se potpuno oporavio", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Dojl.

Pauel je zbog povrede prepona odustao od trke na 100 metara na Prvenstvu sveta , u kojoj je u nedelju pobedio njegov zemljak Joan Blejk, a njegov drugi sunarodnik Jusein Bolt, zbog pogrešnog starta, bio diskvalifikovan.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.