Patrik Dej u komi posle nokauta u 10. rundi

Izvor: RTS, 14.Okt.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patrik Dej u komi posle nokauta u 10. rundi

Bokser Patrik Dej se nalazi u stanju koje se ocenjuje kao vrlo kritično posle poraza od Karlesa Konvela u Čikagu. On je posle nokauta u 10. rundi pao u komu.
Dvadesetsedmogodišnji Amerikanac je u komi sa "traumatičnom povredom mozga", rekao je njegov promoter. Dej je prebačen u Memorijalnu bolnicu "Severozapad", pošto je nokautiran u 10. rundi meča.

"Svaku sobu u kojoj se nalazi Pat čini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << boljim mestom", rekao je promoter Lou di Bela.
"Nisam sreo nikoga ko je upoznao Patrika a da ga nije voleo. Nikad ga nisam čuo da izgovara ružnu reč. Nisam ga video da nekoga pozdravi bez velikog osmeha. Život ponekad nije fer."
"Molim vas, zadržite Pata u svojim molitvama, mislima i srcima."
Deja su u subotu izneli iz ringa na nosilima.
Britanski promoter boksa Edi Harn napisao je na društvenim mrežama: "Najdublje se molite za Patrika."
Njegova kompanija "Metrum buking", koja je organizovala događaj, takođe je objavila da je Dej "odveden direktno u bolnicu".
Govoreći nakon meča, 21-godišnji Amerikanac Konvel rekao je za IFL TV: "Molim se i brinem za njega. Nadam se da je dobro. Znam da je sjajna osoba."

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bokser završio u komi nakon nokauta, bore mu se za život

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2019

Bokser Patrik Dej nalazi se u izuzetno kritičnom stanju poslije poraza od Čarlsa Konvela u Čikagu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.