Paskval još dve sezone u Barsi

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jan.2011, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paskval još dve sezone u Barsi


Uprava španske Barselone produžila je ugovor sa trenerom Ćavijem Paskvalom, pa će stručnjak koji je prošle sezone Katalonce predvodio do titule košarkaškog prvaka Evrope raditi u trofejnom klubu do leta 2013. godine.
Paskval se na funkciji šefa stručnog štaba Barselone nalazi već pune tri godine, a osim titule u Evroligi sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << izabranicima osvojio je još pehar namenjen šampionu Španije 2009. i Kup Kralja godinu dana kasnije.
Najveće lično priznanje mu je nagrada „Aleksandar Gomeljski” koja se tradicionalno dodeljuje za najboljeg trenera u Evroligi u spomen na legendarnog ruskog stručnjaka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paskval još dve godine na klupi

Izvor: B92, 13.Jan.2011

Barselona produžila ugovor sa aktuelnim trenerom na još dve sezone...Uprava španske Barselone produžila je danas ugovor sa trenerom Ćavijem Paskvalom, pa će stručnjak koji je prošle sezone Katalonce predvodio do titule košarkaškog prvaka Evrope raditi u trofejnom klubu do leta 2013. godine....

Nastavak na B92...

Paskval još dve godine na klupi Barselone

Izvor: Blic, 14.Jan.2011, 00:35

Uprava španske Barselone produžila je ugovor sa trenerom Ćavijem Paskvalom, pa će stručnjak koji je prošle sezone Katalonce predvodio do titule košarkaškog prvaka Evrope raditi u trofejnom klubu do leta 2013. godine...Paskval se na funkciji šefa stručnog štaba Barselone nalazi već pune tri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.