Pašeko: Trenutno mogu da odigram sat vremena

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Feb.2012, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašeko: Trenutno mogu da odigram sat vremena

Doveden je kao veliko pojačanje, ali ga navijači Zvezde do pripremnih mečeva u Antaliji nisu videli na delu. Razlog zašto je to tako leži u činjenici da se Vinisijus Pašeko tek oporavio od povrede, ali je zato, pre svega, protiv ukrajinskog velikana Šahtjora pokazao kvalitet.


FOTO: www.crvenazvezdafk.com



Driblinzima u finišu pomenutog meča, najavio je da može biti oslonac u igri crveno–belih na proleće. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Prvo pitanje koje se nameće je za koliko minuta u igri Brazilac trenutno ima snage?
Spreman sam za 60 minuta, najviše 70, jakog ritma i stalnog trčanja. Za ostalo mi nedostaje još treninga i priprema. Ipak je iza mene duga pauza i ne mogu da kažem da bih sada mogao da trčim i igram dobro celu utakmicu – rekao je Pašeko za Zvezdin sajt.
Što se tiče stila igre koji forsira trener Robert Prosinečki, popularni Vini kaže:
Mislim da ovaj stil igre traži mnogo pameti i mnogo znanja fudbala. Traži mnogo trčanja i agresije, jer ekipa ne sme da stane. Ritam je jak non–stop. Napred, nazad. Čim se izgubi lopta ulazi se u presing u osvajanje novog napada. Sviđa mi se kako Zvezda igra, nadam se da ću moći da pomognem.
Asistencije ili golovi?
Svako više voli da postigne gol nego da doda, posebno u Brazilu. Ipak, ako je saigrač u boljoj poziciji glupo je čuvati loptu i šutirati, bolje je dodati. Tu nemam dilemu i zato imam mnogo asistencija u karijeri posebno sa krila. Nadam se da ću pomoći i Borhi, Ožegoviću i Asamoi da daju puno golova ove sezone.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pašeko: Mogu da odigram sat vremena

Izvor: Utakmica.rs, 19.Feb.2012

Doveden je kao veliko pojačanje, ali ga navijači Zvezde do pripremnih mečeva u &#1040;ntaliji nisu videli na delu. Razlog zašto je to tako leži u činjenici da se Vinisijus Pašeko tek oporavio od povrede, ali je zato, pre svega, protiv ukrajinskog velikana...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.