Parni valjak ostaje bez još jednog važnog šrafa?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Parni valjak" ostaje bez još jednog važnog šrafa?

Informacija da bi u Humsku u završnici prelaznog roka mogao da dođe Saša Zdjelar ima određenu pozadinu pošto bi mladi reprezentativac mogao da bude zamena za jednog od standardnih tima Miroslava Đukića.

Kako saznaje Hotsport Brazilac Everton Luiz ima ponudu iz Dubaija i sada je sve na njemu. Isti medij piše da je ponuda takva da zadovoljava prohteve i igrača i Partizana, ali iskusni vezista bi radije da ode za veći novac u Kinu, ali tek u januaru.

Ako Everton >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ostane, a Zdejlar dođe bila bi gužva u veznom redu pošto bi pored njih dvojice za dva mesta konkurisali još Jevtović, Kosović i Radin, ali s obzirom da crno-bele očekuje borba na tri fronta Đukić bi imao priliku da ih rotira.

Do kraja prelaznog roka crno-bele bi mogli da napuste još Lazar Ćirković i Alen Stevanović i to kao slobodni igrači.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Albanac ne da igrača Partizanu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017, 06:52

Kao jedno od potencijalnih pojačanja u završnici prelaznog roka spominjao se i mladi reprezentativac Srbije Saša Zdjelar, koji je trenutno član Olimpijakosa, ali nije u prvom planu kod trenera Besnika Hasija...Međutim, Albanac sa Kosova i Metohije koji trenutno vodi grčkog velikana stopirao je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.