Paratići na mukama, koga dovesti iz Lisabona?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paratići na mukama, koga dovesti iz Lisabona?

Skauti italijanskog giganta se možda razmisle o kupovini Žoao Feliksa.

Sporting Lisabon je izbacio svog gradskog rivala iz daljeg takmičenja u kupu Portugala, zeleno-beli su prošli zbog gola u gostima dok su u revanšu slavili minimalnim rezulatom na svom stadionu.

Prema pisanju Tutosporta veliki derbi grada Lisabona su između ostalih posmatrali i skauti Juventusa, fokus je bio na mladim igračima Benfike poput Žoao Feliksa i Rubena Dijasa.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pažnju večeri je svojim ključnim golom pokupio ofanzivac Sportinga Bruno Fernandeš, koji je svojim golom u 75. minutu izbacio "Orlove" i obezbedio Sportingu nastup u finalu portugalskog kupa.

Dvadesetčetvorogodišnji Portugalac ima iskustvo nastupa na "Čizmi" s obzirom da je branio boje Novare, Udinezea i Sampdorije pre nego što se vratio u svoju domovinu, čime je napravio odličan potez.

Fernandeš je ove sezone 45 utakmica za lisabonski tim sa učinkom od 26 golova i 14 asistencija, što je svakako izazvalo veliko interesovanje evropskih velikana.

Za potpis Portugalca su već u red stali engleski timovi poput Liverpula i Junajteda, a po onome što je Paratići imao prilike da vidi i "Stara dama" će se svakako raspitati oko dostupnosti ofanzivca na naredno leto.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.