Paraolimpijcu Petru Milenkoviću zlato u pauerliftingu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paraolimpijcu Petru Milenkoviću zlato u pauerliftingu

Srpski paraolimpijac Petar Milenković danas je osvojio zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Evrope u para pauerliftingu, u Francuskoj, u kategoriji do 97 kilograma, na čemu mu je čestitao ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

"Naš Petar je evropski šampion u para pauerliftingu!!! Srbiju je doveo do evropskog sjaja boreći se svom snagom i srcem za osvajanje medalje za našu Srbiju! Čestitam Petru, njegovom stručnom timu i Paraolimpijskom komitetu Srbije", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIGLE ČESTITKE I OD MINISTRA: Petar Milenković osvojio zlato na Otvorenom prvenstvu Evrope u para pauerliftingu

Izvor: Kurir, 29.Maj.2018

Srpski paraolimpijac Petar Milenković danas je osvojio zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Evrope u para pauerliftingu, u Francuskoj, u kategoriji do 97 kilograma, na čemu mu je čestitao ministar omldine i sporta Vanja Udovičić.

Nastavak na Kurir...

STIGLE ČESTITKE I OD PREMIJERKE: Petar Milenković osvojio zlato na Otvorenom prvenstvu Evrope u para pauerliftingu

Izvor: Kurir, 29.Maj.2018

Predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je danas srpskom paraolimpijcu u para pauerliftingu Petru Milenkoviću osvajanje zlatne medalje na Otvorenom prvenstvu Evrope, u Berk sur Meru, u Francuskoj, saopštila je Kancelarija Vlade za saradnju s medijima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.