Paragvajski fudbaler maj-gerijem na sudiju (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paragvajski fudbaler maj-gerijem na sudiju (VIDEO)

Svašta se može videti na terenima širom Južne Amerike. Kad proradi buran temperament fudbalera sa ovog kontinenta neko mora da strada.
Ovoga puta to je bio glavni arbitar duela regionalne lige Jug u Paragvaju između Koronel Romera i Porvenira.
Igraču gostujućeg tima Porvenira nije se svidelo što je posle grubog starta dobio crveni karton. Pikirao je naravno sudiju, koji je u međuvremenu pokazao još jednom igraču gostiju put u svlačionicu.
Uspeo je da ga stigne u opštem metežu i to kad su se već pripadnici policije pojavili na terenu i da ga udari maj-geri potezom kakav viđamo u američkim filmovima. Meč je naravno tog trenutka prekinut…

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

PARAGVAJ: Sudiju šutnuli u glavu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2013

Incident se dogodio u 71. minutu meča, kada je glavni arbitar posle grubog starta dao crveni karton igraču Porvenira, što se nije svidelo njegovim saigračima, pa su napali sudiju. Intervencijom policije situacija se smirila

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.