Paragvaj iznenadio Brazil u četvrtfinalu Kopa Amerike

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paragvaj iznenadio Brazil u četvrtfinalu Kopa Amerike

SANTJAGO - Fudbalska reprezentacija Paragvaja eliminisala je Brazil u četvrtifinalu Kopa Amerike, pobijedivši na penale sa 4:3, pošto je regularni tok meča završen remijem - 1:1.

Heroj Paragvaja bio je Derlis Gonzales koji je u drugom poluvremenu - u 72. minutu sa bijele tačke prvo izjednačio rezultat - poslije vođstva Brazila golom Robinja u 15. minutu, da bi potom bio siguran i u penal seriji kojom je matiran petostruki svjetski šampion.

Fudbalska istorija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se ponovila, pošto je ovaj poraz Brazila bio gotovo identičan onom koji su "karioke" pretrpjele 2011. u istoj fazi takmičenja od istog protivnika, takođe na penale.

Paragvaj će se u polufinalu u utorak sastati s Argentinom, sa kojom su igrali neriješeno u prvom kolu - 2:2.

U prvom polufinalu u ponedjeljak igraće Čile i Peru.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kopa Amerika: Paragvaj eliminisao Brazil

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2015

Fudbalska reprezentacija Paragvaja eliminisala je Brazil u četvrtfinalu Kopa Amerike, pobedivši na penale sa 4:3, pošto je regularni tok meča završen remijem - 1:1...Heroj Paragvaja bio je Derlis Gonzales koji je u drugom poluvremenu - u 72. minutu sa bele tačke prvo izjednačio rezultat - posle...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.