Papanikolau ponovo u Olimpijakosu

Izvor: MVP.rs, 21.Jan.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papanikolau ponovo u Olimpijakosu

Saga oko transfera grčkog reprezentativca je završena.

U poslednjih nekoliko dana se mnogo spekulisalo gde bi Kostas Papanikolau (25, 204) mogao da nastavi karijeru. Grk je za sada završio svoju NBA epizodu, a prioritet od evropskih ekipa na njegovo angažovanje je imala Barselona Lasa. Ipak, krilo se odlučilo da se vrati na mesto uspeha, tačnije u Olimpijakos, sa kojim je dogovorio saradnju do kraja 2018. godine i sa kojom je dva puta zaredom osvojio Evroligu (2012. i 2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << godine).

"Opet sam član Olimpijakosa, ali želim da pričam i o Barseloni. Želim da im se zahvalim zato što su poštovali moj izbor, demonstrirali su svoj moral i mentalitet prema sportu, bez isticanja ega kada je u pitanju moj slučaj. Poštovali su me kao sportistu i nemam ništa osim dobrih reči da kažem o tom klubu", rekao je Papanikolau, a potom dodao:

"NBA još uvek nije zatvoreno poglavlje u mojoj karijeri. Još sam mlad". 

Papanikolau je sezonu počeo bez kluba, a u toku iste su ga angažovali Denver Nagetsi za koje je odigrao 26 mečeva, od kojih je šest čak počeo usled povrede Danila Galinarija. Prosečno je beležio 2.6 poena i 1.5 skokova.

(foto: Getty Images / Stacy Revere)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.