Papa primio fudbalsku reprezentaciju Italije

Izvor: B92, 13.Okt.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa primio fudbalsku reprezentaciju Italije

Papa Franja primio je italijansku fudbalsku reprezentaciju koja mu je poklonila dres s njegovim prezimenom Bergoljo.

Dres sa brojem 10 potpisali su svi fudbaleri reprezentacije.

Kapiten Leonardo Bonuči je poglavaru Rimokatoličke crkve predao i dokument o donaciji medicinskog aparata dečjoj bolnici koju vodi Vatikan.

Fudbaleri su nedavno boravili u toj bolnici u Rimu gde su proveli malo vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa decom koja se leče u toj ustanovi.

Argentinski papa, sam ljubitelj fudbala, zahvalio je na poseti igrača bolnici, a govorio je i o radosti igranja s loptom, jer se i sa "krpenom loptom mogu učiniti čuda", dodaje se u saopštenju Vatikana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Papa primio reprezentaciju Italije – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Poglavar Rimokatoličke crkve, papa Franja primio je danas italijansku fudbalsku reprezentaciju koja mu je poklonila dres s njegovim prezimenom Bergoljo, saopštio je Vatikan.. Kvota u MaxBetu na to da Italija neće savladati Lihtenštajn u Vaduzu je 16.00.. Dres sa brojem 10 potpisali su svi fudbaleri...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.