Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021, 14:17

Pao dogovor: Još jedan Šćepović ide na Kipar

Stefan će potpisati ugovor na 2+1 godinu sa AEL-om

Marko Šćepović nastupa za Omoniju na Kipru, a od sada će dobiti najbolje moguće društvo u toj zemlji jer je njegov brat Stefan zvanično novi igrač AEL-a iz Limasola. Za sada je sve na nivou usmenog dogovora, a uskoro će biti stavljeno i na papir, javljaju brojni grčki i kiparski mediji.

Srpski napadač nosiće dres plavo-žutih u naredne dve godine, a postoji šansa da se saradnja produži >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na još godinu dana posle navedenog perioda.

"Cela porodica AEL-a želi dobrodošlicu Stefanu i želi mu sve najbolje u našem dresu", naveo je AEL.

Do potpisa ugovora će doći kada srpski fudbaler stigne na Kipar krajem sledeće sedmice i kada posle toga odradi sve potrebne medicinske preglede.

Stefan je u karijeri promenio brojne timove. Nastupao je za OFK Beograd, Mladi Radnik, Sopot, Sampdoriju, Klub Briž, Kortrajk, Partizan, Ašdod, Sporting Hihon, Seltik, Hetafe, Videoton, Jagjeloniju, Zelviju, Malagu i sada će u AEL.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.