Panturo pobednik paralel veleslaloma u Lehu

Izvor: Beta, 27.Nov.2020, 20:59

Panturo pobednik paralel veleslaloma u Lehu

Francuski skijaš Aleksi Panturo pobedio je danas na takmičenju Svetskog kupa u austrijskom Lehu, u diciplini paralel veleslalom.Francuz je u finalu bio brži za 0,11 sekundi od Norvežanina Henrika Kristofersena.Panturo je tako stigao do svoje 30. pobede u karijeri u Svetskom kupu.Treće mesto osvojio je Nemac Aleksander Šmid, koji je za 0,58 sekundi bio brži od Austrijanca Adrijana Pertla.Sledeće takmičenje u Svetskom kupu za muškarce održava se 5. i 6. decembra u italijanskoj Santa Katerini, kada će na rasporedu biti dve trke veleslaloma.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Panturo pobednik paralel veleslaloma u Lehu

Izvor: B92, 27.Nov.2020

Francuski skijaš Aleksi Panturo pobedio je na takmičenju Svetskog kupa u austrijskom Lehu, u diciplini paralel veleslalom...Francuz je u finalu bio brži za 0,11 sekundi od Norvežanina Henrika Kristofersena...Panturo je tako stigao do svoje 30. pobede u karijeri u Svetskom kupu...Treće mesto osvojio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.