Panter se kasno probudio, Real serijom 21:2 utišao krcatu “Arenu“!

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024, 04:32

Panter se kasno probudio, Real serijom 21:2 utišao krcatu “Arenu“!

Posle preksinoćnjeg trijumfa nad Baskonijom, verovalo se da bi Partizan večeras pred svojim navijačima mogao da iznenadi i prvaka Evrope i da dodatno uveća svoje šanse u borbi za plej-in, ali to se nije dogodilo.
Crno-beli su bili ravnopravan rival do sredine treće četvrtine, a onda je Real “dodao gas“ i za nekih 4-5 minuta praktično rešio meč serijom 21:2! Na kraju, 76:88!
Sada Partizan ima skor 14-17, tri kola pre kraja ligaškog dela sezone, a Real je ovom pobedom i teoretski osigurao prvo mesto pred plej-of i u preostala tri kola neće imati takmičarskih motiva.
Nošen velikom podrškom sa tribina, Partizan je odlično započeo meč, pre svega u odbrani, pa je gostima iz Madrida bilo...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.