Pantelić: Iz Vojvodine svi mogu da odu!

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantelić: Iz Vojvodine svi mogu da odu!

Vrata Vojvodine su širom otvorena, za dolaske i odlaske, ali s određenim "propusnicama".

Novosađani, kako potvrđuje Miodrag Pantelić, sportski direktor Novosađana, želi da zadrži većinu fudbalera koji su ove sezone izneli teret uspeha, kao i da dovede eventualna pojačanja za evropsku scenu.

Vojvodini minus 9 u idućoj sezoni?!

Butorović: Kako je prihvaćen zapisnik suspendovanih sudija?!

"Mrzimo Beograd" i "ćiribu ćiriba" obeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vojvođanski derbi

- Što bi se reklo, svi mogu da idu, ako stigne ponuda koja se ne odbija. U tu priču, međutim, ne spadaju naše nade, fudbaleri koji su ponikli u omladinskom pogonu kao, recimo, Aleksandar Katai, Miroslav Stevanović, Vuk Mitošević, Dejan Meleg, Nebojša Kosović... Oni bi tek trebalo da se pokažu. Videli ste tokom ove sezone, imali su za to više prilika i sa klupe i kao starteri, i svakako su ih iskoristili na najbolji mogući način. Od njih se očekuje da budu nosioci igre u narednom prvenstvu - ističe Pantelić.

Prvi operativac novosadskih crveno-belih je dodao da će klub izaći svakom igraču u susret, odnosno da niko neće biti bezuslovno "zakucan" za "Karađorđe".

- To nije ništa novo, niti revolucionarno. Reč je stavu kluba poznatom odranije, koji ide u prilog i igračima. Kada je reč o listi potencijalnih pojačanja, ona će zavisiti najpre od odlazaka, a pri tom je potrebno naglasiti da mi zimus nismo imali nikakve potrese takve vrste. Leto će, sigurno, biti drugačije, ali je potrebno sačekati. Namera nam je da napravimo tim po evropskoj meri. Istina je da imamo neke želje po pitanju pojačanja, međutim, ne bih hteo da izlazimo s tom pričom dok ne sednemo i ne dogovorimo se ko ostaje, a ko ide - zaključio je sportski direktor Vojvodine.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.