Pandijani za nadu Osasune, remi Atletika i Selte

Izvor: Blic, 22.Jan.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pandijani za nadu Osasune, remi Atletika i Selte

Fudbaleri Rasinga stekli su prednost u prvom meču četvrtfinala Kupa kralja savladavši Osasunu sa 2:1, a nadu gostima da bi mogli do povoljnog ishoda u revanšu pružio je gol Valtera Pandijanija u samoj završnici. U poslednjem četvrtfinalnom susretu Atletiko je u Madridu odigrao 1:1 sa Seltom.

Domaćin je u Santanderu došao do prednosti u 63. minutu kada je Kolsa lepim udarcem sa 18 metara savladao Roberta, a vođstvo Osasune udvostručio je šest minuta pre kraja Diop koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je video da je čuvar mreže gostiju previše istrčao pa ga je lobovao za 2:0.

Ipak, rezervista Pandijani, Urugvajac koji je svojevremeno nosio dres La Korunje, Birmingema i Espanjola, zatresao je mrežu Fernandeza pred sam kraj meča nakon što je ostao gotovo sam kod mesta za izvođenje penala i svojim preciznim prizemnim udarcem obeshrabrio navijače Rasinga na stadionu Sardinero uoči revanša.

Čitava priča o golovima na Visente Kalderonu završena je već u 11. minutu. Najpre je Trashoras u trećem minutu doveo Seltu u neočekivano vođstvo od 0:1 kada ga je odličnim potezom petom proigrao Aspas, a konačni rezultat postavio je udarcem glavom Tijago na asistenciju Rejesa iz kornera. Utisak je da je Selta imala više od igre u ovom meču, te sa pravom puna optimizma može da očekuje drugi duel sa Atletikom koji će biti odigran na Balaidosu.

Španski Kup kralja, prvi mečevi četvrtfinala

Četvrtak:

Rasing - Osasuna 2:1


(Kolsa 63, Diop 84 – Pandijani 88)

Atletiko Madrid - Selta 1:1

(Tijago 11 - Trashoras 3)

Sreda:

Majorka - Hetafe 1:2


(Kastro 90 - Moral 50, Miku 68)

Deportivo - Sevilja 0:3


(Negredo 27, Renato 68, Navas 70)

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Rasinga, remi Atletika (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Jan.2010

U prvim četvrtfinalnim utakmicama španskog fudbalskog Kupa kralja Rasing je večeras u Santanderu savladao Osasunu sa 2:1, dok su Atletiko Madrid i drugoligaš Selta iz Viga igrali nerešeno 1:1. Rasing je ipak stekao prednost uoči revanša, dok Atletiku predstoji težak posao protiv nepredvidive

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.