Panceri se razgoropadili protiv Rusa (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Panceri" se razgoropadili protiv Rusa (video)

Reprezentacija Nemačke napravila je dobaru uvertiru za duel sa Holandijom u Ligi nacija. "Panceri" preslišali četvrtfinalistu i domaćina minulog Mundijala.

Kombinovani sastav reprezentacije Nemačke lako je večeras izašao na kraj sa selekcijom Rusije u prijateljskoj utakmici odigranoj u Lajpcigu.

"Panceri" su rafalnom paljbom u prvom poluvremenu stigli do ubedljive prednosti i na kraju do trijumfa rezultatom 3:0 (3:0) koji će podići samopouzdanje pulena Jokaima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Leva uoči duela sa Holandijom u Ligi nacija.

Domaće je u vođstvo doveo Liroj Sane već u osmom minutu susreta, a posle 25 minuta igre na semaforu je stajalo 2:0. Na asistenciju Antonija Ridigera prednost Nemaca duplirao je Niklas Zule.

Pet minuta pre kraja prvog poluvremena asistent kod prvog gola Serž Gnabri pogađa i zapravo rešava pitanje pobednika nakon 40 minuta igre.

Joakim Lev je u nastavku napravio šest promena i sačuvao pojedini igrače za duel sa Holandijom, a Rusima ostaje nada da će u duelu sa Šveđanima ostvariti bolji rezultat iako su se već plasirali u A diviziju Lige nacija.

Nemačka će Holandiju ugostiti u Gelzenkirhenu 19. novembra od 20:45.

Prijateljsku utakmicu večeras su odigrale i selekcije Republike Irske i Severne Irske ali u tom okršaju nije bilo golova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.