Palota oterao i Monćija!

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palota oterao i Monćija!

Euzebio Di Frančesko je otišao, za njim i Monći.

Po svemu sudeći, u petak će Monći napustiti Romu nakon sukoba sa ostatkom uprave kluba.

Sportski direktor Rome nije bio zadovoljan odlukom da se Euzebio Di Frančesko otpusti nakon loših partija protiv Lacija i Porta, a na njegovo mesto postavi Klaudio Ranijeri.

Zbog toga je došao u sukob sa predsednikom Palotom čija je odluka bila da se otpusti Di Frančesko, pa sada Monći traga za novim poslom, po >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svemu sudeći.

Navodno ima ponudu Arsenala o kojoj se pisalo prethodnih dana, pa nije isključeno da je uskoro i prihvati.

Čak su i navijači Rome vređali Monćija u četvrtak ujutru nakon povratka ekipe iz Portugala, što je dovelo i do neprimerene reakcije Španca.

Ono što je mnogima takođe bilo interesantno jeste činjenica da Monći nije želeo da razgovara sa medijima ni pre, a ni posle utakmice protiv Porta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.