Pala odluka, Košti zatvorska kazna!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 13:16

Pala odluka, Košti zatvorska kazna!

Zbog utaje poraze danas je napadaču madridskog Atletika izrečena kazna.

Pisali smo, Dijego Košta je utajio preko pet miliona evra, te je tako državu oštetio za oko milion evra.

Danas je Brazilcu sa španskim pasošem izrečena kazna i to zatvorska u trajanju od šest meseci!

Ipak, kako to biva sa sportistima, neće Košta završiti iza rešetaka, jer je pristao da plati kaznu umesto toga.

Zatvorska kazna je tako zamenjena jednogodišnjom kaznom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom koje će igrač svakog dana uplaćivati po 100 evra, kako bi na kraju platio kaznu u iznosu od 36 hiljada evra, prenosi španski "El Mundo".

Košta je na sudu u Madridu danas priznao krivicu, a pre par meseci je uplatio 1,1 milion evra, koji je ostao dužan državi na ime poreza.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kosta osuđen na šest mjeseci zatvora, ali neće iza rešetaka

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jun.2020

Dijego Kosta, fudbaler Atletiko Madrida, osuđen je danas na šestomjesečnu zatvorsku kaznu zbog utaje poreza u Španiji. Međutim, kako navode španski mediji, Kosta neće ići iza rešetaka, jer je pristao da plati novčanu kaznu u skladu s njegovim prestupom, prenosi agencija Anadolija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.