Padaju glave zbod De Hee, trener napustio Old Traford!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Padaju glave" zbod De Hee, trener napustio "Old Traford!"

Dvojac je sarađivao još iz periodu u Atletiko Madridu.

Pad u formi španskog čuvara mreže je i više nego evidentan, deluje da De Hea nije tolika "stena" na golu kluba sa "Old Traforda". Par puta je svojim procenama i koštao klub bodova, tako da se engleska štampa ovih dana bavi razlozima toga.

Englezi su kao glavni uzrok izdvojili Emilija Alvareza sa kojim De Hea ima dugogodišnju saradnju. Tamošnji mediji su izdvojili metode rada Španca sa svojim sunarodnikama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao nešto što ne odgovora fudbalu koji pokušava Solskjer da implementira.

De Hea je u prošlosti u par navrata zahvaljivao Alvarezu za sve tokom karijere, po njegovim rečima Španac koji ga prati još iz "jorgandijskih" dana je jedan od najzaslužnijih za njegov uspeh u svetu fudbala.

Ipak tokom nedelje Španac je napustio klub iz Mančestera u koji je doveden 2016. godine, Alvarez se zahvalio na prilici koju je imao u "crvenim đavolima" i Solskjeru.

Norvežanin je početkom juna u klub vratio Ričarda Hartisa, nekadašnjeg trenera golmana mlađih selekcija Junajteda, u klub što je bio jasan znak da se bliži kraj saradnje sa Alvarezom.

Hartis je postao glavni trener gomana ubrzo. Videćemo da li ovakav obrt događaja može vratiti one partije De Hee na koje nas je tokom svog vremena u Premijer ligi i navikao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.