Pada rekord! Počeli pregovori Filipa Kostića i HSV-a

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pada rekord! Počeli pregovori Filipa Kostića i HSV-a

Ako potpiše, naš reprezentativac postaće najskuplji igrač u istoriji kluba sa severa Nemačke

U Štutgartu neće ostati sigurno. Nije to ni realno, posle ispadanja u Cvajtu. No, kom će se carstvu prikloniti Filip Kostić teško je proceniti, jer se informacije o njegovom budućem klubu smenjuju na dnevnom nivou.

Poslednja glasi: srpski reprezentativac možda ostane u Nemačkoj. Razlog za to je ponuda Hamburga, koji planira da ojača svoj vezni red i pritom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izdvoji između 25.000.000 i 30.000.000 evra za letnju rekonstrukciju tima, a ujedno obori klupski rekord po sumi novca datoj za ime obeštećenja za nekog igrača.

Bild je u subotu preneo informaciju kako se Kostićev rođeni brat, inače i njegov menadžer, Stefan, sreo sa predstavnicima kluba sa severa Nemačke i da je od njih dobio uverenja da je HSV spreman da plati otkupnu klauzulu u visini od 15.000.000 evra, kolko traže Švabe. Ako se to desi, nekadašnji krilni vezista kragujevačkog Radničkog i Groningena postao bi najskuplji igrač u istoriji Hamburga, pošto bi na drugo mesto potisnuo Rafaela van der Varta, 2012. godine plaćenog Totenhemu 13.000.000 evra.

Filip Kostić se trenutno nalazi na odmoru u Crnoj Gori, a u redu za njegov potpis, osim Hamburga, stoje još Valensija - koja mu se nada već mesecima, međutim, nije voljna da pristine na uslove njegove plate (navodno, 1.500.000 po sezoni) - zatim Sautempton, Inter, Betis, Viljareal, Svonsi…

Pročitajte sve vesti vezane za prelazni rok u našem SPECIJALU, ili klikom na tag „LETNJI PRELAZNI ROK 2016“.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.