Izvor: MVP.rs, 22.Maj.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pačulija: Zbog Popoviča prete mojoj porodici

Centar Voriorsa smatra da je trener Spursa preterao sa komentarima nakon povrede Kavaija Lenarda.

Sigurno je da je povreda Kavaija Lenarda ostavila San Antonio Spurse praktično bez šansi u duelu sa Golden Stejt Voriorsima. Toga je verovatno već posle prve utakmice bio svestan i Greg Popovič, koji je tada osuo paljbu po Zazi Pačuliji. Iako se centar Voriorsa branio da namere nije bilo, iskusni košarkaš od tada prolazi kroz pakao, jer on i njegova porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << dobijaju pretnje smrću. Gruzijski košarkaš smatra da je Popovič u velikoj meri uticao na takav scenario.

"Ne krivim Popoviča za sve, ali je sigurno u velikoj meri odgovoran za ovo što se dešava mojoj porodici i meni. Rekao je tada neke poprilično ozbiljne stvari, a ima navijača koji takve stvari shvate previše ozbiljno i onda nastane haos. Pretite meni, ali nemojte da pretite mojoj ženi ili deci. To jednostavno nije u redu", izjavio je Pačulija.

Naredne noći, od tri sata posle ponoći igra se četvrta, možda i odlučujuća utakmica finala Zapada između San Antonija i Golden Stejta. Voriorsi će imati šansu da završe seriju i tako "počiste" i trećeg rivala u ovogodišnjem doigravanju.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Pačulia: Zbog Popoviča prete mojoj porodici

Izvor: MVP.rs, 22.Maj.2017

Centar Voriorsa smatra da je trener Spursa preterao sa komentarima nakon povrede Kavaija Lenarda...Sigurno je da je povreda Kavaija Lenarda ostavila San Antonio Spurse praktično bez šansi u duelu sa Golden Stejt Voriorsima. Toga je verovatno već posle prve utakmice bio svestan i Greg Popovič, koji...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.