Pa zar ponovo?! Uhapšen zbog egzibicionizma!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 09:38

Pa zar ponovo?! Uhapšen zbog "egzibicionizma"!

Alžirac ne može protiv sebe.

Anžer je imao uspešnu sezonu.

Tim je po okončanju sezone Lige 1 završio na poziciji broj deset posle serije od tri trijumfa zaredom, ali problemi sa krilnim igračem Faridom El Melalijem ne prestaju.

Možda se sećate, Alžirac je ranije bio optužen zbog masturbiranja na javnom mestu, klub se oglasio oko toga. U sredu je ponovo priveden u policiju zbog istog dela. Čelnici Anžera i advokat ofanzivca su izjavili kako je fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sarađivao sa policijom te da je saslušavanje brzo završeno.

Krilni igrač se ponovo izvinio ženama koje je možda uznemirio svojim ponašanjem.

Sada je sve na sudu, po zakonu Francuske El-Melali bi mogao da dobije kaznu od 15 hiljada evra i godinu dana zatvora. Alžirac je ove sezone odigrao 11 utakmica sa učinkom od pet golova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FUDBALER CRNO-BELIH UHAPŠEN ZBOG "DESANKE ŠAKIĆ" NA JAVNOM MESTU: EL Melali ponovio ispad od pre dva meseca!

Izvor: Kurir, 09.Jul.2020

Nevaljali dečko francuskog Anžera ponovo je napravio veliki skandal.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.