Pa, ovaj navijač Rendžersa je pobedio i Majka Tajsona! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pa, ovaj navijač Rendžersa je 'pobedio' i Majka Tajsona! (foto)

Ne u boksu, u tetovaži!

Veliku pažnju javnosti na sebe je skrenuo jedan navijač škotskog Rendžersa na meču protiv Hibsa u polufinalu ple-of trke za povratak u škotsku Premijer Ligu.

Ovo je bila treća utakmica u 11 dana za izabranike Stjuarta Mekala, a u slučaju da savladaju Hibs, igraće sa Madervelom, što će značiti da će odigrati šest utakmica u 22 dana.

No, da se vratimo navijaču koji je apsolutni hit i zbog kojeg bi se Majk Tajson osetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao 'mala maca'.

Naime, kamera je u jednom trenu uhvatila okorelog navijača Rendžersa sa ogromnim lavom istetoviranim na desnoj strani lica, društvene mreže su apsolutno 'poludele' za ovim čovekom.

"Here pal, do you think a Rangers tattoo on yer heid is a guid idea?" "FUGGIN RIGHT MAN...WE ARE THE PEOPLE" pic.twitter.com/9OjVo5XVTo

— ByTheMin SPFL (@ByTheMinSPFL) May 20, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.