PSŽ rekonstruiše odbranu, prvo pojačanje iz - Barselone?

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 19:04

PSŽ rekonstruiše odbranu, prvo pojačanje iz - Barselone?

Parižani ponovo kupuju u Kataloniji.

Iako PSŽ i Barselona imaju verovatno najzategnutije odnose u čitavoj Evropi, fudbalska pijaci bi mogla opet da ih spoji. Razlog je Samjuel Umtiti koga sportski direktor Leonardo izuzeetno ceni i u njemu vidi idealnu zamenu za Tijaga Silvu, kome ističe ugovor.

Umtiti je već duže vreme prvi na listi igrača koji bi mogli da donesu Barsi zaradu, ali je odbijao da napusti Kamp Nou. Barselona je ranije zahtevala 50 miliona evra za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njega, ali je njegovo koleno spustilo cenu, naročito sada posle pandemije, pa bi ga Katalonci pustili i za 30.

Kike Setijen i stručni štab ima više poverenja u Klemena Lenglea, iako je Umtiti odlaskom Ernesta Valverdea počeo da dobija znatno veću minutažu.

Parižani moraju da rekonstruišu odbranu, uz Silvu, klub po isteku ugovora ovog leta napuštaju i Tomas Menije i Kurzava, tako da Tomas Tuhel mora da pronalazi nova rešenja.

Kalidu Kulibali je preskup, Umtiti je jeftinije rešenje, pa ćemo videti da li će PSŽ i Barsa pronaći zajednički jezik.

Samjuel Umtiti je u Barselonu stigao leta 2016. godine iz Liona za 25 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRAĆA SE KUĆI: Sveci u Španiji našli ZAMENU proslavljenom Brazilcu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2020

Krenuli u akciju...Poslovna saradnja Barselone i Pari sen Žermena nastaviće se i posle prelaska Nejmara na Kamp Nou. Napadač je odavno potvrdio povratak u Kataloniju, a u suprotnom smeru mogao bi Samjujel Umtiti...Naime, Sveci užurbano traže zamenu za legendarnog Tjaga Silvu kome ističe ugovor....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.