PSŽ posle preokreta savladao Lion!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ posle preokreta savladao Lion!

U derbiju 30. kola francuskog šampionata, aktuelni šampion bio je bolji od Olimpik Liona.

Izabranici Unaja Emerija nastavlju da dišu za vrat Monaku, kako su na "Parku prinčeva" bili bolji od Liona sa 2:1 (1:1).

Svi golovi pali su u prvih 45 minuta, a gosti su šokirali domaće navijače posle samo šest minuta igre.

Nakon kornera, sam je na drugoj stativi ostao Lakazet, koji glavom lako gura loptu u praznu mrežu.

Ipak, "Sveci" se vraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 34. minutu, strelac je bio Adrijen Rabio.

Nakon odlične akcije Pastore pronazali usamljenog Rabioa na samo par metara od gola gostiju, a ovaj ne propušta priliku i poravnava rezultat.

Samo šest minuta kasnije, Pastore ovoga puta sa leve strane pronalazi usamljenog Drakslera u kaznenom prostoru rivala, a ovaj preciznim udarcem vara Lopesa za preokret Parižana.

U drugih 45 minuta opao je tempo utakmice, Lion je imao loptu u svojim nogama, ali nisu uspevali da naprave prave prilike, tačnije šutirali su samo jednom ka golu rivala.

PSŽ tako ostaje u korak sa Monakom na čelu tabele, ponovo imaju tri boda zaostatka, dok je Lion na četvrtom mestu, sa čak 14 bodova manje od Nice, koja je na poslednjem mestu koje vodi u Ligu Šampiona naredne sezone.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

L1: Mbape sa dva gola srušio Kaen, preokret PSŽ

Izvor: B92, 20.Mar.2017, 00:47

Pari Sen Žermen je na ’Parku prinčeva’ slavio protiv Liona rezultatom 2:1, u derbiju 30. kola L1...Gosti u na samom startu meča poveli golom Lakazeta, ali su ’Sveci’ uspeli da izjednače u 34. minutu. preko Adrijena Rabija...Samo šest minuta kasnije, Pastore je sa leve strane pronašao usamljenog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.