PSŽ osvojio Kup, Nejmar za duplu krunu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2020, 00:00

PSŽ osvojio Kup, Nejmar za duplu krunu

Fudbaleri Pari Sen Žermena osvojili su Kup Francuske, pošto su večeras u finalu savladali Sen Etjen sa 1:0 (1:0).

Pogodak vredan 13. trofeja u Kupu i duple krune postigao je Nejmar u 14. minutu.

Prvi fudbalski meč u Francuskoj, posle više od četiri meseca pauze zbog korona virusa, odigran je pred oko 5.000 navijača.

Sent Etjen je od 31. minuta igrao sa 10 fudbalera, nakon što je kapiten Loik Peran isključen zbog grubog prekršaja nad Kilijanom Mbapeom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Mladi francuski reprezentativac posle toga morao je da izađe iz igre.

Parižani će imati priliku i za trostruku krunu, jer ih u finalu Liga kupa 31. jula očekuje Lion, a visoke ambicije imaju i u Ligi šampiona, gde ih 12. avgusta u četvrtfinalu čeka Atalanta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PSŽ osvojio Kup – Mbape "pokvario" slavlje VIDEO

Izvor: B92, 25.Jul.2020

Fudbaleri Pari Sen Žermena osvojili su Kup Francuske...U finalu tog takmičenja, koji im je poslužio kao priprema za završnicu Lige šampiona, Parižani su pobedili Sent Etjen 1:0 i kompletirali "duplu krunu"...Meč je odlučio Nejmar da Silva golom u 14. minutu utakmice posle prodora Kilijana Mbapea...Međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.