PSŽ našao zamene za Kavanija i Lavecija! U Meksiku…

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ našao zamene za Kavanija i Lavecija! U Meksiku…

Očekuje se da Urugvajac narednog leta napusti Park prinčeva, a da njegovo mesto dođe francuski reprezentativac

Kada je pre godinu dana Andre-Pjer Žinjak odlučio da odbije ponude iz Premijer lige, te od još nekih evropskih klubova i odlučio se za selidbu u meksički Tigres, mnogi su prognozirali da je to labudova pesma francuskog golgetera.

Međutim, popularni Dede nije shvatio igranje u Meksiku kao odrađivanje unosnog ugovora i sunčanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << po prelepim meksičkim plažamna. Zapeo je jednako jako kao kada je rešetao mreže u Tuluzu i Marselju. Pokazao je da vredi svaki uloženi pezos, doveo je klub do finala Kopa Libertadores i postigao sjajnih 20 golova u 29 mečeva za Tigres. Čak je ostao i na spisku reprezentacije jer selektor Dešan nije mogao da ignoriše sjajne partije i golove.

Iako su mnogi prognozirali da je Meksiku potpisao poslednji veliki ugovor, sada je Žinjak na pragu još bolje! Francuski mediji javljaju da će Pari Sen Žermen narednog leta pokušati da dovede Žinjaka. Naime, Frans fudbal tvrdi da je Blan označio Žinjaka kao zamenu za Edinsona Kavanija.

Skupo plaćeni Urugvajac nije onaj isti igrač iz Napolija, u poslednje vreme je u lošim odnosima i sa Blanom, tako da će narednog leta gotovo sigurno napustiti Park prinčeva. Novac nije problem za Svece, a verovatno se i Žinjak uželio domovine. Pored njega, PSŽ je naciljao još jednu metu u Meksiku. Reč je o Žinjakovom saigraču iz Tigresa, brzonogom desnom krilu Jirgenu Damu koji trebalo da popuni rupu koja će ostati kada Laveci ode u Kinu.

Inače, Žinjak je postao apsolutni ljubimac navijača Tigresa, a juče je oduševio meksičku javnost jednim gestom. Grupa navijača je nepropisno parkirala automobil kada je videla Žinjaka u želji da se fotografiše sa njim. Policija im je odmah napisala kaznu, ali je Žinjak insistirao da plati kaznu u visini od 200 pezosa (10 evra).

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.