Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2021, 11:48

PSŽ i četvorica teškaša idu ka novim ugovorima

Nejmar, Mbape, Di Marija i Bernat u pregovorima

Malo je promenio Pari Sen Žermen način poslovanja. Nema ga više na sve strane kada su transferi u pitanju, a pogotovo mir i tišina vladaju kada su unutrašnje stvari u pitanju.

Leto velikih poslova čeka Svece, pošto moraju da učine sve da zadrže svoje „teškaše“, najbolje igrače, kojima ističu ugovori u junu 2022. godine, pa preti opasnost da ovog leta moraju ili da potpišu nove ili će otići nakon toga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao slobodni strelci.

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo otkrio je u nekoliko rečenica u razgovoru za Frans Blu Pariz da je vrlo zadovoljan kako teku pregovori sa igračima i da je optimista da će svi produžiti ugovore.

Sa Kilijanom Mbapeom pričamo već neko vreme i došli smo do tačke kada moramo da donesemo odluku, u kojoj će obe strane da iznesu svoje vizije dalje saradnje. Imamo dobar dijalog za sada“, otkrio je Leonardo.

Na meniju su i ugovori sa Nejmarom, Di Marijom i Bernatom, kojem ugovor ističe već ovog leta.

Pričamo i sa Nejmarovom ekipom, dobro i tu napredujemo. Isto kao i sa ljudima oko Di Marije i Bernata. Naša je želja da produžimo ugovore sa svom četvoricom. Julijan Draksler je tako važan deo našeg tima, videćemo šta će biti s njim“, rekao je Leonardo.

PSŽ veruje da će svi ostati. Ali, teško da tu onda ima prostora i novca za dovođenje Mesija. Ako je to uopšte bila realna priča...

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.