PSŽ daje lažne informacije, odbijena ponuda iz Madrida!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ daje lažne informacije, odbijena ponuda iz Madrida!

Parižani spremni da po svaku cenu isteraju svoje.

Poznato je da je Edinson Kavani veoma zainteresovan da karijeru nastavi u madridskom Atletiku.

On je izrazio želju da radi sa Dijegom Simeonom i to već ovog meseca.

"Kolćonerosima" je očajnički potreban napadač, ostali su letos bez Grizmana, Dijego Košta se muči sa povredama i formom i sva je prilika da je po drugi put u karijeri završio sa ekipom iz Madrida.

Tako je "Ćolo" rešio da preseli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kavanija na "Vanda Metropolitano", ali se Pari sen Žermen ne da.

Naime, Urugvajac ima ugovor sa klubom do kraja sezone i tu su u Madridu videli svoju priliku. Prema Bosmanovom pravilu mogu da se dogovore sa "El Matadorom" za narednu sezonu, ali ga žele već sada.

PSŽ sa druge strane ne želi da pusti najboljeg strelca u istoriji kluba, svesni su da neće produžiti ugovor, ali veruju da bi Kavani mogao da bude od velikog značaja za ekipu u drugom delu sezone.

Navodno su i slagali da je Kavani zbog povrede propustio duel sa Monakom, zbog koje bi trebalo da propusti i duel sa Lorijenom večeras u kupu, njegovi predstavnici tvrde da je to laž kluba, kako bi odbili zainteresovane strane.

Atletiko je poslao i ponudu od 10 miliona evra 32-godišnjeg napadača koji ima manje od šest meseci na ugovoru sa klubom, ali su je u Parizu glatko odbili.

Videćemo da li Atletiko može da ih ubedi da posluju, teško je poverovati, jasno je da imaju novca na pretek i nisu u situaciji da moraju nešto da zarade od njegove prodaje.

Sačekaće kako stvari stoje da mu istekne ugovor, nadajući se da bi od "Parka prinčeva" mogao da se oprosti sa trofejom Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.