Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2020, 22:02

PSV ponovo uprskao, Ajaks na +4

Filipsovci pokvarili raspoloženje nakon dva ubedljiva trijumfa pre reperezentativne pauze, pa sada, pored lidera, gledaju u leđa i Viteseu i Fajenordu

Taman kada je izgledalo da ne došao do željene forme PSV je ponovo uprskao stvar. Filipsovci su remizirali u Enšedeu, pa posle devet odigranih kola imaju četiri boda zaostatka za vodećim Ajaksom - 1:1 (0:1).

Ekipa Rodžera Šmita vodila je ranim pogotkom Danjela Malena od osmog minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali je ključan trenutak meča predstavljao promašeni jedanaesterac Erana Zahavija u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Golman domaćih Joel Dromel pročitao je udarac iskusnog Izraelca i tako doneo ogromnu dozu samopouzdanja svom timu, koji se izdigao u nastavku meča i golom Danila Pereire stigao do vrednog boda.

Tvente je još jednom na delu pokazao da ima tim koji je u stanju da se upusti u borbu za izlazak na evroscenu. Od početka sezone ima samo jedan poraz i na šest bodova je udaljenosti od lidera na tabeli.

PSV je pokvario raspoloženje nakon dva ubedljiva trijumfa pre reperezentativne pauze, pa sada, pored Ajaska, gleda u leđa i Viteseu i Fajenordu.

U narednom kolu sastav Rodžera Šmita dočekuje Spartu iz Roterdama, ali je prethodno čeka i važan meč Lige Evrope sa PAOK-om u Ajndhovenu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.