PRVI u plej-ofu: Šampion Luksemburga OPET blizu grupe

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI u plej-ofu: Šampion Luksemburga OPET blizu grupe

Prošle godine igrali su u grupnoj fazi i pisali istoriju. Sada su opet veoma blizu i neće imati nemoguć zadatak u baražu.

Foto: Guliver/Getty images/Emilio Andreoli

Dudelanž je ponovo nadomak velikog uspeha.

Šampion Luksemburga preskočio je i treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, jer je u utorak i drugi put pobedio šampiona Estonije.

Nome Kalju - Dudelanž 0:1

Golom veziste Danela Sinanija u 56. minutu, tim iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jedne od najmanjih država kontinenta eliminisao je domaćina i ušao u plej-of, gde će igrati protiv boljeg iz dvomeča Ararat (Jermenija) - Saburtalo (Gruzija). Prvi meč je završen rezultatom 1:2.

Pre trijumfa protiv estonskog rivala, Dudelanž je eliminisao Škendiju, a prethodno je počeo kvalifikacije u borbi za Ligu šampiona, odakle ga je izbacila malteška Valeta.

/Staza šampiona/

u utorak

Nome Kalju - Didelanž 0:1 /prvi meč 1:3/

Linfild - Sutjeska 20.45 /2:1/

Dandalk - Slovak /0:1/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.