PRVI POTPIS NA MARAKANI: Reprezentativac stigao u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 14:45

PRVI POTPIS NA MARAKANI: Reprezentativac stigao u Zvezdu

Ugovor na četiri godine.

Reprezentativac Gane Edmund Ado prvo je pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, saopšteno je iz beogradskog kluba.

Ado (23) je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na četiri godine. Reprezentativac Gane je u beogradski klub stigao iz subotičkog Spartaka. On je u Spartak stigao početkom godine, a imao je ugovor sa klubom iz Subotice do juna 2025.

Ado je od 2018. do 2021. igrao za slovačku Senicu, a potom je do kraja 2022. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastupao za Šerif iz Tiraspolja. Za reprezentaciju Gane odigrao je osam utakmica. Ado igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera, a prvo je pojačanje Crvene zvezde, koja će naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

Edmund ima iskustvo igranja u Ligi šampiona, a bio je jedan od najboljih fudbalera prvaka Moldavije pre dve godine u trijumfu Šerifa nad Realom u Madridu.

Uprava "crveno-belih" je već angažovala novog trenera Baraka Bahara. Upravo srpskog prvaka aktivno radi na pojačanjima u letnjem prelaznom roku kako bi klub spremno dočekao narednu sezonu i što jači dočekao utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona. Crvena zvezda je prošle sezone osvojila "duplu krunu" u domaćem prvenstvu, a kao šampion Superlige Srbije izborila je direktan plasman u grupnu fazu LŠ.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.