Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI POTEZ: Gvardiola u Mančester sa sobom vodi i Levandovskog?

Mančester Siti je spreman da se uključi u trku “tešku” 75 miliona funti sa Real Madridom.

Robert Levandovski bi na leto mogao da promeni sredinu, a kao glavni kandidati za njegovo dovođenje navode se Real Madrid i Mančester Siti. Pep Gvardiola je najavio da neće odvoditi igrače iz Minhena sa sobom, jer ne želi da šteti klubu, no “Građani” navaljuju da će se uključiti u trku ukoliko Kraljevski klub pošalje zvaničnu ponudu.
Kako prenosi britansaki San, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << klub sa Ostrva je zaineresovan za najboljeg igrača sveta Lionela Mesija, ipak male su šanse da se taj transfer ostvari, zato će se okrenuti ka realnijoj varijanti i dovođenju poljskog napadača.
Procenjuje se da bi visina transfera iznosila oko 75 miliona funti. Pored Levandovskog na meti Sitija se nalaze i David Alaba (35 miliona funti) i Pol Pogba (70 miliona funti).

Pripremio: Stefan Manigoda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.