PRVENAC ZA VOJVODINU: Lale bolje od Nišlija

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 21:28

PRVENAC ZA VOJVODINU: Lale bolje od Nišlija

Konačno trijumf.

Fudbaleri Vojvodine stigli su do prve pobede u sezoni prošto su u meču četvrtog kola Superlige Srbije pobedili poslednjeplasirani niški Radnički rezultatom 3:2.

Junak pobede Vojvodine bio je Nikola Čumić, koji je ponikao baš u redovima večerašnjeg rivala Novosađana. Čumić je postigao dva gola za "lale", u 15. i 40. minutu, dok je treći gol za ekipu koju sa klupe predvodi Ranko Popović postigao Uroš Nikolić u 73. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Strelci za Radnički bili su Pejović u 44. i Marjanović u 59. minutu.

Vojvodina je prvom pobedom u sezoniskočila na 12. mesto sa četiri boda, dok je Radnički ostao zakucam za dno, bez boda i sa gol razlikom 3:10.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi trijumf Voše ove sezone: Pobeda nad Radničkim i osvojena četiri boda

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2023

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 3:2 u četvrtom kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.