PROZIVAO LEGENDU I SAD MORA DA PLATI: Hrvati kaznili Bruna Petkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 14:21

PROZIVAO LEGENDU I SAD MORA DA PLATI: Hrvati kaznili Bruna Petkovića

Zbog povrede Kodeksa o ponašanju fudbalskih radnika i klubova.

Hrvatski nogometni savez kaznio je igrača Dinama iz Zagreba Bruna Petkovića zbog komentara o Robertu Jarniju, nekdašnjem fudbaleru i doskorašnjem selektoru reprezentacije te zemlje do 17 leta.

Petković je kažnjen sa 5.000 evra zbog povrede Kodeksa o ponašanju fudbalskih radnika i klubova.

Postupak je pokrenut zbog Petkovićeve izjave na konferenciji za medije Dinama uoči gostovanja u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sevilji protiv Betisa, u kojoj se osvrnuo na medijski nastup tadašnjeg selektora mlade hrvatske reprezentacije Roberta Jarnija.

Ranije je Jarni u medijima izjavio da će navijati za Betis protiv Dinama, a kapiteni "modrih" se to se nije dopalo.

- Stvarno je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klovn. Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, su obični klovnovni. Slobodno to napišite. Čovek koji navija protiv hrvatskog kluba u Evropi, a Hrvat je, to je klovn - rekao je Petković tada, i zbog toga sada mora da plati 5000 evra.

Robert Jarni je inače dobio otkaz na mesto selektora zbog onog što je izjavio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.