PROVERENE SNAGE: Lalatović sa najjačim timom napada Beloruse (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2016, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVERENE SNAGE: Lalatović sa najjačim timom napada Beloruse (SASTAVI)

Fudbaleri Vojvodine od 20 časova na stadionu ‘Karađorđe’ igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv beloruskog Dinama iz Minska.

Srpski fudbal spao je na samo dva imena u Evropi ove sezone. Do sada je uvek najduže opstajao Partizan, a upravo su crno-beli među prvima završili svoj evropski put. Kao i Čukarički, pa će Vojvodina, uz Crvenu zvezdu koja se još bori za Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << šampiona, pokušati da odbrani čast srpskog fudbala.
Večeras će na ‘Karađorđu gostovati ekipa Dinama iz Minska koja se namučila u prethodnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sent Patrika, pa je novosadski klub opravdano postavljen za favorita.
Nenad Lalatović odlučio se za provereni sastav, a videćemo kako će funkcionisati tim iz Belorusije u formaciji 4-3-3.

Vojvodina – Dinamo Minsk
Stadion: Karađorđe.
Sudija: Oliver Drahta (Austrija)
Vojvodina: Kordić – Miletić, Kovačević, Puškarić, Antić – Maksimović, Paločević – Malbašić, Meleg, Babić, Trujić.
Dinamo Minsk: Ignjatović – Habovda, Nojok, Sverčinski, Ostruk – Bikov, Koritko, Rotković – Žukovski, El Monir, Kontsevoj.



The post PROVERENE SNAGE: Lalatović sa najjačim timom napada Beloruse (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šteta, Vojvodina bez prednosti ide u Minsk

Izvor: B92, 28.Jul.2016

Fudbaleri Vojvodine i Dinamo Minska odigrali su u Novom Sadu nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Ekipa Nenada Lalatovića odigrala je odličan meč protiv favorizovanog rivala, bila je mnogo bolji tim tokom 90 minuta, ali ipak neće imati prednost u revanšu...Odličnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.