PROŠLOG LETA IM SE ISPLATILO: Juventus ponovo kupuje u Ajaksu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 07:58

PROŠLOG LETA IM SE ISPLATILO: Juventus ponovo kupuje u Ajaksu (FOTO)

Cena je sitnica za tim iz Torina.

Juventus je prošlgo leta doveo Matijasa de Lihta iz Ajaksa, a Stara dama bi i ove godine volela da dovede u svoje redove igrača iz Amsterdama. Radi se o Seržinju Destu za kojeg su osim Juventusa, zainteresovani Barselona i Bajern iz Minhena.

U međuvremenu je Barselona odustala od trke, dok je Bajern svoju pažnju usmerio na završavanje transfer Liroja Sanea, pa sad Juventus može na miru da radi na transferu Desta za kojeg Ajaks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << traži 20 miliona, što za torinske crno-bele ne bi trebalo da predstavlja problem.

At left back, Juventus are looking at David Alaba, Emerson Palmieri and more studying Robin Gosens. Paratici also looking at right back with a new name: Sergino Dest , a talent Juventus like. [Corriere Torino] pic.twitter.com/GmKyFXDrse

— Juventus News - Juvefc.com (@juvefcdotcom) July 14, 2020

Mauricio Sari ima na poziciji desnog beka koju igra Dest, Kuadrada i Danila, ali Kolumbijac može da igra i ofanzivnije, dok Brazilac i nije pokazao mnogo od dolaska iz Mančester Sitija. Dest je Amerikanac rođen u Holandiji, a igra i za reprezentaciju SAD i u novembru e napuniti 20 godina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.