Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 15:14

PROŠLO JE 11 DANA OD SVIREPOG ZLOČINA: Ko krije ubice Stefana Savića?

Još uvek su u bekstvu.

MMA šampion Stefan Savić (23) je tragično nastradao u noći između 24. i 25. februara, kada su ga ispred jednog lokala na Dorćolu sačekala dvojica nasilnika, pretukla ga, a potom ga je jedan od njih ubo nožem i ubio ga.

Osumnjičeni za njegovo ubistvo Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) se i dalje kriju u "štek stanovima" i još nije poznato gde su, kao ni ko ih krije.

- Njih dvojicu neko krije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najverovatnije u Beogradu, neko je morao da im da stan ili stanove u kojima su, neko im sređuje hranu i ostale potrepštine - prenosi Telegraf.

- Pored mesta obračuna u automobilu "fijat 500" prolaze dvojica muškaraca. U nameri da zaštite mladića Stefan M. izlazi iz kola i pokušava da odbrani MMA borca. Da nesreća bude još veća i sam biva izboden, pa ga drug stavlja u kola i vozi ka bolnici. U blizini Terazija nailaze na policajca koga obaveštavaju o tuči na Dorćolu - kaže izvor Telegrafa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.