PROROČANSTVO VEKA: Kobi Brajant je još 2019. PREDVIDEO Jokićevu SUDBINU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 14:04

PROROČANSTVO VEKA: Kobi Brajant je još 2019. PREDVIDEO Jokićevu SUDBINU (VIDEO)

Legendarni as Lejkersa tragično izgubio život u nesreći s helikopterom.

Tragično preminula legenda Lejkersa Kobi Brajant je još pre dve godine nagovestio da će Nikola Jokić postati najbolji igrač NBA lige.

Na to je podsetio američki novinar Adam Mares koji godinama prati Nikolu Jokića u Denveru.

- Natrag, 2019. Kobi Brajant je dao izazov Nikoli Jokiću da izađe na teren i postane MVP. Ovo je zanimljivo iz nekoliko razloga. Prvo, Jokić je sada prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << favorit za to priznanje i ludilo je što je Kobi to video pre dve godine, pre nego što je Jokić igrao plej-of utakmicu - rekao je Mares.

Denver je te 2019. godine ispao u plej-ofu od Portland Trejlblejzersa.

Back in 2019, Kobe Bryant challenged Nikola Jokic to win the MVP award.

What did he see in Jokic back then that so many people still seem to overlook two years later? A short video essay from @Adam_Mares. pic.twitter.com/P19mYTaucw

— DNVR Nuggets (@DNVR_Nuggets) April 12, 2021

Na žalost, Kobi Brajant nije doživeo da se njegovo "proročanstvo" obistini, pošto je sa kćerkom Đijanom tragično izgubio život u helikopterskoj nesreći 2020. godine u Kalabasasu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.