PROPAO TRANSFER - Brašanac nije prošao medicinske testove!?

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROPAO TRANSFER - Brašanac nije prošao medicinske testove!?

Vezni fudbaler i zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan Darko Brašanac najverovatnije neće preći u Vitoriju Gimaraeš pošto portugalski mediji javljaju da je taj klub odustao od transfera u poslednji čas.

Srpski fudbaler Darko Brašanac ostao je bez već viđenog transfera u portugalsku Vitoriju Gimaraeš pošto je taj klub rešio da odustane od kupovine nakon lekarskih pregleda.

Prethodna dva dana vezni fudbaler Partizana boravio je u Portugaliji gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prolazio uobičajene lekarske preglede i taman kada se činilo da je posao pred završetkom sve je stavljeno pod znak pitanja.

Mediji u Portugaliji bliski Vitoriji prenose da je klub iz Gimaraeša odustao od transfera u poslednji čas, a kao razlog za takvu odluku navodi se problem koji su pokazali medicinski testovi!?

Nešto poznatiji portugalski mediji poput "O Žoga" prenose identičnu vest o tome da je transfer propao i da Partizan sasvim sigurno neće zaraditi pominjanih milion evra od prodaje Brašanca klubu iz Gimaraeša.

Screenshot: ojogo.pt

Ostaje da se vidi šta će se dalje dešavati u slučaju Darka Brašanca, a svakako da treba sačekati da se i sam igrač oglasi ovim povodom i otkrije šta se događalo u Portugaliji.

Ukoliko do kraja letnjeg prelaznog roka ne bude pronađena druga opcija, Darko Brašanac će sasvim izvesno ostati u klubu bar do zimske transfer pijace.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA SE DEŠAVA: Partizanu propao završen transfer?

Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2016

Iako su svi detalji oko transfera bili dogovoreni između igrača i dva kluba, izgleda da bi sve moglo da “padne u vodu”. Darko Brašanac je otputovao na potpis ugovora sa Gimaraešom, ali lokalni portugalski mediji prenose da nije prošao lekarske preglede…. STIGAO POZIV SELEKTORA: Partizan ipak...

Nastavak na HotSport.rs...

POTPUNI OBRT - Brašanac završio na jugu Španije!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2016

Srpski fudbaler Darko Brašanac definitivno neće preći u Vitoriju Gimaraeš ali to ne znači da transfera neće biti. Zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan zaputio se na jug Španije...Vezni fudbaler Partizana i dosadašnji zamenik kapitena u ekipi Marka Nikolića neće preći u portugalsku Vitoriju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.