PROMENE NA KALIŠU: Stigli Antonić i Šakota, Klipa trener juniora

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 14:31

PROMENE NA KALIŠU: Stigli Antonić i Šakota, Klipa trener juniora

Crveno-beli predstavili nova imena.

KK Crvena zvezda izvršio je tokom leta reorganizaciju na trenerskim pozicijama u mlađim kategorijama.

Na izuzetno važnu funkciju koordinatora svih mlađih selekcija imenovan je nekadašnji prvi trener crveno belih i pomoćnik selektora Srbije Jovica Antonić, koji će imati zadatak da sinhronizuje rad svih mlađih kategorija i koristi svoje bogato znanje i iskustvo kako bi se još više unapredio rad celog sistema mlađih selekcija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pionire će u takmičarskoj sezoni 2022-2023 kao trener voditi Nemanja Novašikić, a kao pomoćnih asistiraće mu Nebojša Stanojević. Prvi trener kadetskog tima u novoj sezoni biće Miloš Šakota, sin Dragana Šakote,a pomagaće mu Marko Lalić, dok će juniorsku selekciju voditi Slobodan Klipa uz pomoćike Milana Majstorovića i Bojana Đerića.

Mlađe selekcije KK Crvena zvezda (pioniri, kadeti i juniori) već uveliko treniraju i pripremaju se za novu sezonu, u kojoj će prvi obaveze imati kadeti i juniori.

Kadeti će 23. septembra igrati kvalifikacije za kvalitetnu ligu Srbije, dok ista obaveza očekuje juniore sedam dana kasnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.