PROCURILO: Trinkijeri umalo da završi u Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 09:02

PROCURILO: Trinkijeri umalo da završi u Zvezdi

Dogovor bio blizu...

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović je bio gost Sportkluba i pričao je o brojnim temama vezanim za svoj klub.

On je dobio i pitanje o stranim trenirima u srpskoj košarci i istakao da je protivnik te ideje. Ipak, jedan od stranaca za kojeg je bio zainteresovan je Andrea Trinkijeri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naravno, radi se o periodu pre nego što je Italijan preuzeo Partizan.

- Skoro da sam se dogovorio sa Trinkijerem. Zna sa navijačima, medijima. Odličan sam trener. Mislim da je to bio pravi potez Partizana, plašilo me je to. On je uslovno strani trener sa naših područja. Sitnice su odlučile da ne dođe. Posle Žejlka Obradovića Partizan nije imao boljeg trenera od njega. Trenerska škola naša, domaća, je ipak najjača škola- rekao je Čović između ostalog.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čović i Trinkijeri, šta se dešavalo?!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020

Prvi čovek Zvezde otkrio povod razgovora sa bivšim trenerom Partizana...Andrea Trinkijeri je tokom godinu i po koliko se zadržao u Partizanu uradio odlilan posao, ali pandemija je sve to prekinula, pa se ovog leta italijanski stručnjak vratio u Nemačku, gde je preuzeo ekipu Bajerna...Međutim, mogao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.