Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBUDIO SE DEČAK U NJEMU: Suze Luke Dončića protiv ‘Zvezdinog dželata’ (VIDEO)

Ma koliki profesionalac bio, ipak se radi o momku koji je tek postao punoletan.
Darušafaka je napravila veliko iznenađenje savladavši u Madridu Real.
Jedan od razloga može biti i veoma slaba partija slovenačkog reprezentativca koji je u momentima kada se nalazio na klupi za rezervne igrače čak i zaplakao.
Možda loša igra Dončića nije direktan razlog za poraz ‘kraljevskog kluba’, ali jeste za suze najtalentovanijeg košarkaša Evrope koji se nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svojom igrom rasplakao.
Luka Dončić se na današnjem meču nije upisivao u listu strelaca, ali je za 10 minuta igre imao pet skokova i šest asistencija. U jednom momentu je čak i Pablo Laso prišao slovenačkom ‘vunderkindu’ i probao da ga uteši.
Luka Doncic kötü performansından dolayı benchte ağlıyor pic.twitter.com/Tol5ZmPwra
— Eurohoops Türkiye (@EurohoopsTR) April 21, 2017

The post PROBUDIO SE DEČAK U NJEMU: Suze Luke Dončića protiv ‘Zvezdinog dželata’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Emotivni slom i suze Luke Dončića

Izvor: B92, 22.Apr.2017, 12:57

Luki Dončiću, osamnaestogodišnjem beku Real Madrida, teško je pala sopstvena loša igra u porazu od Darušafake u Madridu...Slovenac je sredinom poslednje četvrtine bio vidno uznemiren, na kratko je sakrio lice peškirom, ali nije mogao da zaustavi suze nekoliko minuta...Ubrzo mu je prišao trener...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.