PROBLEMI ZA JUŽNOAFRIKANCA: Najki raskinuo ugovor sa Pistorijusom

Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2014, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI ZA JUŽNOAFRIKANCA: Najki raskinuo ugovor sa Pistorijusom

Američka kompanija za proizvodnju sportske opreme „Najki“ raskinula je ugovor sa južnoafričkim paraolimpijcem Oskarom Pistorijusom,.koji je proglašen krivim za ubistvo iz nehata devojke Rive Stenkemp.

Američka kompanija je još prošle godine suspendovala ugovor o saradnji sa Pistorijusom, pošto je on u svojoj kući u februaru 2013. iz vatrenog oružja ubio Rivu Stenkemp.
Pistorijus je prošle nedelje proglašen krivim za ubistvo iz nehata, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a kazna će mu biti izrečena 13. oktobra.
Sudija Tokozila Masipa proglasila je u petak Pistorijusa krivim za ubistvo iz nehata, za šta je po krivičnom zakonu Južne Afrike predviđena zatvorska kazna do 15 godina.
Ona je istovremeno oslobodila Pistorijusa krivice za ubistvo s predumišljajem.
hotsport.rs
 Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


ZVEZDIN DEBITANT: Nismo zaslužili da pobedimo u Kruševcu


PEĐA PORED DIVCA: Kingsi ‘penzionišu’ i Stojakovićev dres


FSS ODLUČIO: Zvezda oštećena protiv Napretka, suspendovani arbitri. Oštećen i Partizan







 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.