Izvor: HotSport.rs, 06.Nov.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI ZA GUDELJA: Odstranjen iz prvog tima Ajaksa!

Loše vesti stižu iz Holandije. Nemanja Gudelj sklonjen je iz prvog tima Ajaksa!

Kako prenose holandski mediji, Gudelj je treneru Bošu pred utakmicu protiv svog bivšeg tima, AZ Alkmara, rekao da “nije psihički spreman da sedi na klupi”, nakon čega je udaljen iz ekipe.
To je potvrdio i Mark Overmars, sportski direktor ovog tima:
– Morali smo da ga sklonimo jer nije postupio kako bi trebalo. On u ponedeljak ide na reprezentativno okupljanje, a problem bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da bude rešen po njegovom povratku, istakao je Overmars.
Šta će dalje biti, ostaje nam da vidimo…
 
The post PROBLEMI ZA GUDELJA: Odstranjen iz prvog tima Ajaksa! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Navijači Alkmara ismevali Nemanju Gudelja (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Nov.2016

Navijači AZ Alkmara sa oduševljenjem su dočekali odstranjivanje Nemanje Gudelja iz tima Ajaksa...U međusobnom duelu dve ekipe (2:2), navijači su okačili transparent 'Gudelj, kako ide majstore', pošto mu nisu oprostili prelazak u redove "kopljanika" prošle godine. Gudelj je uspešno igrao za AZ...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.