Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Realu mali madridski derbi, Granada ispustila pobedu u finišu (VIDEO)

Još dva meča 30. kola Priomere odigrana su u sredu u večernjem terminu, Real je na Valjehasu savladao Rajo Valjekano, dok je Granada bila na korak od trijumfa protiv Selte koja je u samom finišu uspela da dođe do remija.

“Kraljevski klub” se dugo mučio u predgrađu Madrida, čak je bio i u podređenijem položaju u prvom poluvremenu, ali je na kraju na suvi kvalitet trijumfovao sa 2:0. Real je u drugom poluvremenu preuzeo inicijativu i to mu se isplatilo sredinom tog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dela igre pošto je posle lepe akcije Karvahal gol Valjekana udarcem glavom pogodio Kristijano Ronaldo. Dilemu oko pobednika samo pet minuta kasnije otklonio je Džejms Rodrigez kojeg je lepo usposlio strelac prvog pogotka.


Granada je u nedelju na Bernabeu primila čak devet komada od Reala, ali to se nije negativno odrazilo na ovaj tim koji je večeras u duelu sa Seltom bio na korak od trijumfa u duelu sa Seltom, ali na kraju ni bod nije loš. Naime, Ibbanjez je već u trećem minutu doneo vođstvo domaćem timu, koji je od 42. minuta igrao sa igračem manje jer je zbog dva žuta kartona isključen Muriljo. Dugo je odolevala Granada, ali je ekipa za koju je svih 90 minuta odigrao Nemanja Radoja ipak uspela da dođe do remija pogotkom Bongonde u 93. minutu.



Primera, 30. kolo

Rezultati:
Deportivo – Kordoba 1:1 (0:0)
(Andone 87ag – Andone 55)

Barselona – Almerija 4:0 (1:0)
(Mesi 33, Suarez 55, 90+3, Bartra 75)
Granada – Selta 1:1 (1:0)
(Ibanjez 3 – Bongonda 90+3)
Rajo Valjekano – Real Madrid 0:2 (0:0)
(Ronaldo 68, Rodrigez 73)

Četvrtak, 9 april

20.00h Atletik Bilbao – Valensija
22.00h Elče – Hetafe
22.00h Viljareal – Espanjol
Odigrano u utorak:

Atletiko Madrid – Real Sosijedad 2:0 (2:0)
(Ginzales 2ag, Grizman 10)
Levante – Sevilja 1:2 (0:2)
(Uče 73 – Gameiro 10, Rejes 37)

Eibar – Malaga 1:0 (0:0)
(Arubarena 52)
hotsport.rs
The post PRIMERA: Realu mali madridski derbi, Granada ispustila pobedu u finišu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samo su dvojica ispred Ronalda: Kristijano se opet naljutio na sudiju, pa ušao u „klub 300“ (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2015, 00:01

Real tek u drugom poluvremenu slomio otpor Granade (2:0), a portugalski as nastavio poteru za Raulom i Di Stefanom..Protiv Granade je pukla petarda, a protiv Rajo Valjekana i jedan gol je bio dovoljan Kristijanu Ronaldu da ispiše novu stranicu istorije. Portugalac je postigao jubilarni 300. gol za Real...

Nastavak na MozzartSport.com...

VIDEO: Ronaldo i Džejms uzvratili Barsi!

Izvor: UživoFudbal.com, 09.Apr.2015

Nakon lidera prvenstva Barselone koja je bila bolja od Almerije, pobedu u 30. kolu Primere je zabeležila i drugoplasirana ekipa Real Madrida. Madriđani su gostovali na Valjekasu gde su bili bolji od ekipe Rajo Valjekana.Na kraju prvog poluvremena rezultat je bio 0:0, ali je sredinom drugog dela igre...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.