Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Barsa bez Mesija, iznenađenje Rafe Beniteza (SASTAVI)

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi ipak neće biti starter u ”El klasiku”. 

Trener Luis Enrike odlučio je da ne rizikuje sa Mesijem koji se tek oporavio od povrede kolena i nije igrao prethodna dva meseca. Njegovo mesto u startnoj postavi zauzeće Serhi Roberto, a Barsa će zaigrati u formaciji 4-1-2-1-2.
 S druge strane, Benitez je uprkos najavama da će izvesti defanzivan sastav, odlučio da izvede Ronalda, Bejla, Rodrigeza i Benzemu od prvog minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Real Madrid (4-2-3-1): Navas – Danilo, Serhio Ramos, Varan, Marselo – Modrić, Kros – Bejl, Rodrigez, Ronaldo – Benzema.
Barselona (4-1-2-1-2): Bravo – Dani Alveš, Pike, Maskerano, Alba – Buskets, Rakitić, Roberto, Inijesta – Nejmar, Suarez.
The post PRIMERA: Barsa bez Mesija, iznenađenje Rafe Beniteza (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Enrike: Katalonci će ovo zauvek da pamte, ušli smo u istoriju!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2015

Trener prvaka Evrope i Španije naveo je da nije iznenađen što su navijači Reala aplauzom pozdravili Andres Inijestu prilikom izlaska sa terena..Barselona slavi, Real Madrid bačen je u El Klasiku na kolena kao retko kad u bogatoj istoriji međusobnih duela. Katalonski gigant trijumfovao je sa 4:0,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.