PRIČA SA BAHAROM JE ZAVRŠENA: Klub objavio ko je novi trener!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 19:49

PRIČA SA BAHAROM JE ZAVRŠENA: Klub objavio ko je novi trener!

Nisu otišli predaleko.

Misija Baraka Bahara u Makabiju iz Haife je završena, čeka se samo njegova zvanična promocija u Crvenoj zvezdi. Da se stručnjak rastaje sa šampionom Izraela, stigla je potvrda i iz te zemlje.

Kako pišu izraelski mediji, novi trener kluba iz Haife je Mesej Dego, dosadašnji šef struke omladinskog tima Makabija.

On je pre godinu dana došao u klub, očigledno je dobro radio sa mladim nadama zeleno-belih čim je tako ekspresno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobio ponudu da napreduje do klupe prvog tima.

Ipak, ima Dego solidno iskustvo u vođenju seniorskih timova, jer je od 2017. pa do prošle godine vodio nekoliko izraelskih klubova, doduše bez nekog uspeha.

Procena u vrhu kluba je bila, kako pišu izraelski mediji, da bi angažovanje stranca, a bilo je i nekoliko španskih stručnjaka u krugu kandidata, bio preveliki rizik i da se treba držati domaćih trenera.

Najnovije vesti o FK Crvena zvezda možete naći OVDE.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.