PRETI MU ROBIJA: Kapiten Monaka optužen za silovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 08:40

PRETI MU ROBIJA: Kapiten Monaka optužen za silovanje

I brat u problemu.

Kapiten Monaka i francuski reprezentativac Visam Ben Jader i njegov brat optuženi su za seksualni napad dve devojke, prenosi dnevni list "Nica-Matin".

Francuski mediji prenose da su Ben Jader i njegov mlađi brat, seksualno napali i silovali dve devojke od 19 i 20 godina tokom jedne žurke.

Affaire Wissam Ben Yedder. Ce que l’on sait sur les deux plaintes pour viol et agression sexuelle https://t.co/RlIVRTbUua

— Ouest-France >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sports (@sports_ouest) July 14, 2023

Visam Ben Jader član je Monaka od 2019. godine, a od prošle sezone je i kapiten Kneževa. Postigao je 25 golova na 43 utakmice u svim takmičenjima, a uz to dodao i sedam asistencija.

Tokom karijere igrao je za Tuluz i Sevilju. Prošao je sve mlađe selekcije Francuske, a za seniorski tim Trikolora odigrao je 19 utakmica i postigao tri gola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.